Contact

Zo werkt het

Win

Wij creëren schaalvoordelen door namens duizenden horecabedrijven in te kopen, waardoor jij van de beste deals kunt profiteren. Bij Procent vinden we het geweldig om deze voordelen voor jou te realiseren. Zo bespaar jij niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor de beste inkoopdeals voor jouw bedrijf.

Win

Wij zorgen ervoor dat geselecteerde leveranciers en fabrikanten kunnen profiteren van onze grote volumes en daardoor besparen op onder andere administratie-, marketing- en saleskosten. Hierdoor kunnen leveranciers met minimale inspanningen grote volumes leveren en zijn zij bereid om met lagere marges te werken. Zo profiteren zowel jij als onze leveranciers optimaal van onze diensten.

Win

Als verlengstuk van de salesafdelingen van leveranciers en fabrikanten, ontvangen wij een vergoeding vanuit het marketingbudget voor onder andere het verzamelen van grote volumes. Zo kunnen wij jouw besparingen kosteloos realiseren en creëren we een Win-Win-Win situatie voor zowel jou als onze leveranciers en onszelf.

OndernemerProcentLeverancier123

Drie

ingrediënten

Voordeel

voor iedereen

Zo werkt het Drie eenvoudige stappen

Bij Procent houden wij het graag transparant en
zo eenvoudig mogelijk. Drie stappen zodat je zo
snel mogelijk kunt besparen.

Kostenanalyse

Wij komen altijd persoonlijk bij je langs om uit te leggen hoe het werkt. Samen met jou kijken wij dan naar de grootste kostenposten waarop bespaard kan worden.

Prijsanalyse

Samen met jou, kijken wij naar de huidige tarieven en afspraken en maken wij een besparingsanalyse. Door alles naast elkaar te leggen, kun je kijken waarop je kunt en wilt besparen. Op basis van de gemaakte keuzes regelt Procent de rest.

Jij bepaalt

Deelname aan het collectief is en blijft gratis. Jij bepaalt op ieder gewenst moment zelf van welke besparingen je gebruik wilt maken. Zo bespaar je veel geld, tijd en moeite. Jaar in jaar uit.

Direct besparen?