Contact

Zo werkt Procent

Win

Je profiteert van het feit dat er met een groot volume wordt ingekocht. Procent koopt in namens duizenden horecabedrijven waardoor schaalvoordelen worden gecreëerd. Voor ons een kick, voor jouw direct voordeel. Zo bespaar je geld, maar ook veel tijd en moeite. Procent neemt al het werk uit handen en regelt voor jou de beste deals.

Win

Het voordeel voor de geselecteerde leveranciers en fabrikanten is dat zij met minimale inspanningen grote volumes kunnen leveren en zo besparen op onder andere administratie-, marketing- en saleskosten. Door deze grote volumes zijn leveranciers bereid om met veel lagere marges genoegen te nemen.

Win

Procent fungeert voor leveranciers en fabrikanten als een verlengstuk van hun salesafdelingen. Voor onder andere het verzamelen van de volumes ontvangen wij een vergoeding vanuit het marketingbudget  Zo kunnen wij kosteloos jouw besparingen realiseren. Een Win-Win-Win situatie dus.

OndernemerProcentLeverancier123

Drie

ingrediënten

Voordeel

voor iedereen

Zo werkt het Drie eenvoudige stappen

Bij Procent houden wij het graag transparant en
zo eenvoudig mogelijk. Drie stappen zodat je zo
snel mogelijk kunt besparen.

Kostenanalyse

Wij komen altijd persoonlijk bij je langs om uit te leggen hoe het werkt. Samen met jou kijken wij dan naar de grootste kostenposten waarop bespaard kan worden.

Prijsanalyse

Samen met jou, kijken wij naar de huidige tarieven en afspraken en maken wij een besparingsanalyse. Door alles naast elkaar te leggen, kun je kijken waarop je kunt en wilt besparen. Op basis van de gemaakte keuzes regelt Procent de rest.

Gratis deelname collectief

Deelname aan het collectief is en blijft gratis. Jij bepaalt op ieder gewenst moment zelf van welke besparingen je gebruik wilt maken. Zo bespaar je veel geld, tijd en moeite.

Direct besparen?