Contact

Besparen op koffie in de Horeca

Op zoek naar een unieke koffie of een nieuwe koffiemachine waarbij prijs en kwaliteit je versteld doen staan?

Wil je een koffiemachine kopen of leasen? Of zoek je een bijzondere koffieblend? Via Procent koop of lease je koffiemachines tegen scherpe tarieven. Onze unieke koffie Capra Nera biedt je de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Koffiemachines

Heb je al een koffiemachine in je zaak en is je huidige machine aan vervanging toe of heb je nog helemaal geen koffiemachine? Procent heeft een uitgebreid aanbod koffiemachines tegen zeer gunstige tarieven. Lease of koop.
Wil je meer informatie of vrijblijvend advies? Laat je hier gegevens achter en wij nemen direct persoonlijk contact met je op.

Koffiebonen

Capra Nera: unieke koffie van Procent

Procent is op verzoek van diverse klanten een eigen private label koffie gestart: Capra Nera. Dit is niet zomaar een koffiemerk. Capra Nera is hét eigen merk van Procent met eigen koffieblends en is tot stand gekomen in samenwerking met één van de grootste koffieproducenten van Europa.

Uiteraard hebben we voorafgaand aan de samenstelling van de diverse koffieblends een uitgebreide smaaktest gehouden met professionele barista’s. Hierbij heeft een testpanel van horecaondernemers de samenstelling van de blends mede bepaald. Onze koffie is dus echt uniek en afgestemd op de Horeca. Lees hier de ervaringen van tevreden collega ondernemers.

Capra Nera blends

Diverse blends

Procent heeft een divers aanbod van koffieblends die met de grootst mogelijke zorg zijn samengesteld. Hierdoor heb je een ruime keuze en kun je zelf bepalen welke smaak het beste overeenkomt met je wensen en die van je gasten. Zo bieden we onder andere: Duale, Espresso, Lungo, Fairtrade en Biologisch. Voor elk wat wils.

Profiteer van de kortere keten

Uitgangspunt voor onze koffie is kwaliteit. Als je dit eenmaal hebt geproefd, zul je versteld staan van de prijs en jouw besparing. Private label betekent dat er een schakel minder in de keten is en dat vertaalt zich naar meer marge voor jou!
Wil je zelf ervaren waarom je collega’s al zijn overgestapt? En wil je een vrijblijvende smaaktest van een professionele barista? Laat hier je gegevens achter en wij nemen direct persoonlijk contact met je op.

Jouw voordelen

Direct besparen?