Contact

Gratis inkoopvoordeel voor horeca 
ondernemers

Zo werkt Procent

Vertel waar je op wilt besparen, dan regelen wij volledig kosteloos de rest!

Meer weten

Daarom Procent

Profiteer van het collectieve voordeel én bespaar direct.

Meer weten

Better together Blijf op de hoogte

Check ons Instagram account om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Even voorstellenOver Procent

Het zijn de mensen bij Procent die het verschil maken. Procent ondersteunt jou als horecaondernemer met een team van gedreven en professionele inkopers, volledig toegewijd aan het realiseren van de beste deals voor onze leden.

Meer over Procent
icon-cutlery
11.000+
Restaurants
procent-hotel-icon
950+
Hotels
icon-bell
50+
Cateraars

Profiteer en bespaar

Wij kopen met een groot volume in namens meer dan 12.000 horecabedrijven. Zo worden schaalvoordelen gecreëerd, waar jij van profiteert. Scherpe tarieven, gunstige voorwaarden en een volledig gratis deelname!

Meer over besparen

Referenties

Vraag jij je af hoe collega ondernemers Procent ervaren?
We hebben een aantal restaurateurs gevraagd naar hun ervaring.

image0-1

Jardin de L’amandier & Le Cyprès

"Door Procent kunnen wij ons focussen op wat we echt graag doen, onze klanten verwennen met onze service en het lekkere eten. De accountmanager van Procent is heel proactief en staat altijd klaar om ons te helpen. Daarnaast is het heel fijn en makkelijk dat de verschillende productgroepen door een vast contactpersoon geregeld worden. We zijn heel tevreden en blij dat we Procent hebben leren kennen en raden het iedereen aan."

grankaffee-390x390

Joke de Caluwé

"Start met Procent, niet over twijfelen! Top advies, zeer goede en correcte service. 1 berichtje, 1 mail en uw wensen worden voldaan. Zij zorgen voor alles, vlekkeloze overstap en begeleiding. Ik raad Procent aan voor alle diensten waar zij over beschikken 👍."

Hotel en Gran Kaffee de Passage – België, Brugge
bar cava

Joep van den Bersselaar

"Procent neemt werk uit handen en begeleidt aanvragen van A tot Z. Altijd bereikbaar en paraat. Ik raad Procent aan!"

Vegitalian & Bar Cava
segugio

Adriano Paolini

"Procent and Segugio are working together since 2012. Procent is a really reliable partner. We saved a lot of money by several products en services. As an Italian I was surprised by their Capra Nera Italian Coffee. We are really happy to serve our guests this good coffee."

Restaurant Segugio
wicked wines

Jack Bakker

"Sinds wij met de koffie van Capra Nera werken is het aantal enthousiaste koffiedrinkers behoorlijk toegenomen. Ook de service van de Barista bij het afstellen van de machine is heel goed."

Wicked Wines & Bayonne
terHeide

Mark van Riel

"Uitgaven en kosten kritisch bekijken is zeer belangrijk in de job. Hierbij is Procent een betrouwbare partner die een gedeelte van deze taak met succes van ons overneemt."

Restaurant Hotel Ter Heide – België, Lembeke
laTraverse

Mathijs van der Berghe

"Wij zijn héél tevreden over de professionele aanpak van Procent, ik raad hen iedereen aan. Zij zorgen voor een vlekkeloze overstap en bekijken wat het beste overeenstemt met uw firma." Wie wil er dag van vandaag niet besparen....

La Traverse – België, Merelbeke
Vitesse

Stuart Stretton

"De samenwerking is erg goed. Juist ook als je haast hebt zoals bij een bedrijfsovername. Alles werd binnen 1 week geregeld."

Grand Café Restaurant Vitesse
laMuse

Nikolaï Bruynsteen

"Bij de eerste kennismaking kregen we voldoende uitleg over de tarieven en de mogelijkheden. De terminal werd vlot geleverd, volledig gebruiksklaar, en de overgang verliep vlekkeloos. Leuk om te weten dat we nu gunstigere tarieven hebben dan voorheen. Ook met vragen kunnen we direct bij Patrick terecht. Een aanrader!"

La Muse – België, Nieuwpoort
slangevegt1

John van Benten

"Samenwerken met Procent biedt als groot voordeel dat zij voor ons in de gaten houden wat er in de wereld van de horeca gebeurt en daar actief mee aan de slag gaan."

Slangevegt & Wilhelminapark
DunkinDonuts-Hilversum

Shirley Man

"Naast dat Procent betrouwbaar is, zijn ze snel en meedenkend. Altijd 100% service van Wilco."

Dunkin’​ ​Donuts & Ice Bakery’s
cafeVrijdag

Reinout Ezinga

"Wanneer je op zoek bent naar hulp bij het verkrijgen van betere inkooptarieven, dan neemt Procent een hoop werk uit handen. De persoonlijke benadering en het werken met een vaste accountmanager zijn enorme pluspunten."

Café Vrijdag, Weesper & IJver
meneerNieges

Pim Evers

"Procent is een goede horecapartner. Wilco is uitstekend bereikbaar. De creditcardtarieven zijn laag, besparing op energie is gunstig en ook het aanbod in verzekeringen is goed.”

Hannekes Boom, Meneer Nieges & Cannibale Royale
sushisamba_86

Won Yip

"Ook de Yip group profiteert van de snelle en efficiënte service waarmee Procent ontzorgt. Vooral het regelen van de nutsvoorzieningen scheelt veel tijd."

Majestic, Café Zwart, Euro Pub & SushiSamba
Papilllion

Frank Toes

"Besparen is voor mij als horecaondernemer een belangrijke methode om onderaan de streep geld over te houden. Procent doet dat voor mij zonder dat ik zelf een vinger aan de pols moet houden."

Restaurant Le Papillon – Elburg
Seafoodbar familieportret

Pepijn de Visscher

"Het is enorm prettig als een persoon zoals Wilco z'n best doet om bepaalde inkoopprijzen te managen. Procent levert uitstekend werk."

The Seafood Bar – Amsterdam
pizzabakkers3

Margreet Leguijt

"Onze voornaamste reden voor deelname aan Procent, is de kostenreductie die we zelf bijna niet voor elkaar krijgen."

De Pizzabakkers
bar-botanique

Jason Berg

"Procent heeft een goed verhaal: besparing in geld en tijd. Ze nemen belangrijk werk uit handen en houden de lijnen kort."

Bar Botanique, Café Kuiper, Louie Louie – 3WO Horecagroep
badhu-hotel

Danny Knijff

"Je aansluiten bij Procent doe je ten eerste om zelf inkoopvoordeel te kunnen realiseren. Ten tweede omdat de prijzen beter zullen worden met de toename van het aantal leden."

Badhu & LE:EN
haesjeclaes1

Hugo de Haan

"Besparing van tijd, tijd die je goed kan gebruiken in de zaak! Dat is voor ons de belangrijkste reden waarom we met Procent werken."

Restaurant Haesje Claes

Onze partners

We zijn trots op de sterke merken waar we mee samenwerken.
Ook partner worden?

Renewi Logo-EMS-transparante-ondergrond-tagline-onder-1 Worldline-Mint-Horizontal
Direct besparen?