Contact

Over Procent

Better together

Bij Procent geloven we in de kracht van samenwerking en daarom is Better Together niet alleen onze slogan, maar ook ons motto. Als betrouwbare en gepassioneerde inkooppartner werken we continu samen met onze klanten, A-merken en premium leveranciers om waardevolle deals te realiseren die onze klanten helpen bij het verhogen van hun omzet en het verlagen van hun kosten.

Met ons grote inkoopvolume en onze expertise zorgen we ervoor dat we elke dag weer fantastische resultaten behalen voor meer dan 12.000 horecabedrijven in Nederland en België.

Private label

Ons eerste private label merk is Capra Nera koffie

Procent Nederland, België & Duitsland

Het grootste inkoopplatform voor de horecabranche

Horecapact

De gebundelde inkoopkracht van 50+ grote cateraars

Benieuwd naar de mogelijkheden

Bel, mail, chat met ons of vul het contactformulier in.

Direct contact

Ons team

Ons team van meer dan 45 professionals zet zich dagelijks met liefde en toewijding in voor het realiseren van de beste deals voor onze leden. Door te besparen en te ontzorgen, garanderen wij dat onze klanten jaar in jaar uit profiteren van de laagste tarieven en meest gunstige voorwaarden, volledig kosteloos! Bij Procent zijn we trots op ons energieke team en hun passie om onze klanten te ondersteunen en te helpen bij het behalen van hun inkoopdoelen.

icon-people
45+
gedreven professionals
icon-cutlery-orange
12.000+
deelnemers
icon-suitcase
2012
opgericht
Direct besparen?