Contact

Klantverhalen

DSC09056-scaled-1

Dylan Vander Mynsbrugge

“Vanaf de eerste dag dat we kennis kwamen maken voelden wij ons direct thuis. Procent geeft ons een vertrouwd gevoel. Vooral de korte lijnen in de communicatie en een direct aanspreekpunt is iets waar wij bij Sable Blanc veel waarde aan hechten. Zeer tevreden over de service.”

Coupe de Nice , Sable Blanc, Bistro Boudoir en Charlie’s
grankaffee-390x390

Joke de Caluwé

"Start met Procent, niet over twijfelen! Top advies, zeer goede en correcte service. 1 berichtje, 1 mail en uw wensen worden voldaan. Zij zorgen voor alles, vlekkeloze overstap en begeleiding. Ik raad Procent aan voor alle diensten waar zij over beschikken 👍."

Hotel en Gran Kaffee de Passage – België, Brugge
lavash

Aras Özbiliz

"Ik ben supergoed geholpen door Karolin! Het is zeker de moeite waard om er even voor te zitten en te luisteren. Ik ben zeer tevreden over de service en de snelheid waarmee alles geregeld wordt. En het mooie is, het kost je niets!"

Restaurant Lavash te Amsterdam
bar cava

Joep van den Bersselaar

"Procent neemt werk uit handen en begeleidt aanvragen van A tot Z. Altijd bereikbaar en paraat. Ik raad Procent aan!"

Vegitalian & Bar Cava
segugio

Adriano Paolini

"Procent and Segugio are working together since 2012. Procent is a really reliable partner. We saved a lot of money by several products en services. As an Italian I was surprised by their Capra Nera Italian Coffee. We are really happy to serve our guests this good coffee."

Restaurant Segugio
wicked wines

Jack Bakker

"Sinds wij met de koffie van Capra Nera werken is het aantal enthousiaste koffiedrinkers behoorlijk toegenomen. Ook de service van de Barista bij het afstellen van de machine is heel goed."

Wicked Wines & Bayonne
Vitesse-1

Stuart Stretton

"De samenwerking is erg goed. Juist ook als je haast hebt zoals bij een bedrijfsovername. Alles werd binnen 1 week geregeld."

Grand Café Restaurant Vitesse, Pastis & Pavlov
wilhelminapark

John van Benten

"Samenwerken met Procent biedt als groot voordeel dat zij voor ons in de gaten houden wat er in de wereld van de horeca gebeurt en daar actief mee aan de slag gaan."

Restaurant Wilhelminapark
Papilllion

Frank Toes

"Besparen is voor mij als horecaondernemer een belangrijke methode om onderaan de streep geld over te houden. Procent doet dat voor mij zonder dat ik zelf een vinger aan de pols moet houden."

Restaurant Le Papillon – Elburg
bar-botanique

Jason Berg

"Procent heeft een goed verhaal: besparing in geld en tijd. Ze nemen belangrijk werk uit handen en houden de lijnen kort."

Bar Botanique, Café Kuiper, Louie Louie – 3WO Horecagroep
majestic

Won Yip

"Ook de Yip group profiteert van de snelle en efficiënte service waarmee Procent ontzorgt. Vooral het regelen van de nutsvoorzieningen scheelt veel tijd."

Majestic, Café Zwart & Euro Pub
badhu-hotel

Danny Knijff

"Je aansluiten bij Procent doe je ten eerste om zelf inkoopvoordeel te kunnen realiseren. Ten tweede omdat de prijzen beter zullen worden met de toename van het aantal leden."

Restaurant LE:EN
proeflokaal A van Wees De Admiraal

Joris Meyer

"Sinds 2013 is Procent onze partner voor o.a. energie, pin, creditcard en bypass. Dit levert kostenbesparingen op en veel gemak. Sinds kort nemen wij ook onze wijnen af via Procent bij HIPU. We zijn uitermate tevreden over het assortiment, de begeleiding en, niet onbelangrijk, over de prijsstelling. Bestellen via de site gaat prima en alles is op voorraad. 5 sterren so far!"

Christiani, Proeflokaal A. van Wees – De Admiraal, De Jonge Wees, De Zwarte Ruiter & Café Restaurant Kramer
pizzabakkers3

Margreet Leguijt

"Onze voornaamste reden voor deelname aan Procent, is de kostenreductie die we zelf bijna niet voor elkaar krijgen."

De Pizzabakkers
Seafoodbar familieportret

Pepijn de Visscher

"Het is enorm prettig als een persoon zoals Wilco z'n best doet om bepaalde inkoopprijzen te managen. Procent levert uitstekend werk."

The Seafood Bar – Amsterdam
DunkinDonuts-Hilversum-2

Shirley Man

"Naast dat Procent betrouwbaar is, zijn ze snel en meedenkend. Altijd 100% service van Wilco."

Dunkin’​ ​Donuts & Ice Bakery’s
MeneerNieges-1

Pim Evers

"Procent is een goede horecapartner. Wilco is uitstekend bereikbaar. De creditcardtarieven zijn laag, besparing op energie is gunstig en ook het aanbod in verzekeringen is goed.”

Hannekes Boom, Meneer Nieges & Cannibale Royale
terHeide-1

Mark van Riel

"Uitgaven en kosten kritisch bekijken is zeer belangrijk in de job. Hierbij is Procent een betrouwbare partner die een gedeelte van deze taak met succes van ons overneemt."

Restaurant Hotel Ter Heide – België, Lembeke
laMuse-1

Nikolaï Bruynsteen

"Bij de eerste kennismaking kregen we voldoende uitleg over de tarieven en de mogelijkheden. De terminal werd vlot geleverd, volledig gebruiksklaar, en de overgang verliep vlekkeloos. Leuk om te weten dat we nu gunstigere tarieven hebben dan voorheen. Ook met vragen kunnen we direct bij Patrick terecht. Een aanrader!"

La Muse – België, Nieuwpoort
laTraverse-1

Mathijs van der Berghe

"Wij zijn héél tevreden over de professionele aanpak van Procent, ik raad hen iedereen aan. Zij zorgen voor een vlekkeloze overstap en bekijken wat het beste overeenstemt met uw firma." Wie wil er dag van vandaag niet besparen....

La Traverse – België, Merelbeke

Waarom ProcentGratis inkoopvoordeel

Bij Procent vertegenwoordigen we vol overtuiging de inkoop belangen van meer dan 12000 toonaangevende spelers in de foodservicemarkt in Nederland en België, waaronder cateraars, restaurants & hotels. Dankzij ons gezamenlijke inkoopvolume én expertise zijn wij in staat besparingen te realiseren die individueel niet haalbaar zijn. Met ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kennis van de markt kunnen wij onze klanten de best mogelijke deals bieden en zorgen wij dat we ten alle tijde een waardevolle partner zijn voor hun bedrijf. Dat volledig kosteloos!

Sterke afspraken met A-leveranciers, fabrikanten & groothandels
aangesloten Hotels
Het grootste onafhankelijk inkoopplatform voor de horeca Nederland, België & Duitsland
11.000 deelnemende Restaurateurs
Volledig GRATIS Deelname
50 Cateraars uit de Misset top 100
Direct besparen?