Contact

Besparen op verzekeringen in de horeca

Op zoek naar een nieuwe verzekeraar? En benieuwd wat je kunt besparen ten opzichte van je huidige verzekeraar?

Verzekeringen horen erbij, maar als horecaondernemer heb je hier vaak geen tijd voor. Zoek je een nieuwe verzekeraar en wil je weten wat je kunt besparen in vergelijking met je huidige verzekeraar? Dan ben je bij Procent aan het juiste adres. Procent neemt je veel werk uit handen en biedt je verzekeringen tegen de beste prijs.

Verzekeringen

Procent heeft voor jou een exclusieve horeca-verzekeringspolis samengesteld op basis van de wensen en behoeftes van horecaondernemers. Uiteraard is en blijft verzekeren maatwerk. Dat begrijpen wij als geen ander. Iedereen heeft andere wensen en behoeftes en ieder bedrijf is anders, maar door met een groot volume in te kopen behaal je veel voordelen.

Via Procent profiteer je van:

Risicoanalyse en preventiescan door de verzekeringsadviseurs van Procent

Ondernemen is per definitie risico nemen. De winst die je als horecaondernemer maakt, is dan ook de beloning voor het genomen ondernemersrisico. Maar het ene risico is het andere niet. Sommige risico’s kun je als ondernemer zelf dragen, andere kunnen de continuïteit van je bedrijf in gevaar brengen. De uitdaging is om hier een onderscheid in te maken en om vervolgens de risico’s die je niet kunt dragen, beheersbaar te maken. Onze risico-experts staan je hierin graag persoonlijk bij.

Personeelsdiensten voor de horeca onder één dak

Personeelsadministratie, verzuimbegeleiding, beoordelingsgesprekken en meer. Allemaal dingen die erbij horen, maar waar veel horecaondernemers helemaal geen tijd voor hebben. Iemand speciaal daarvoor aannemen is vaak erg kostbaar. Speciaal voor startende en gevestigde horecaondernemers hebben wij iets unieks ontwikkeld om jou te ontzorgen: Wij nemen je al het HR-werk uit handen, van A tot Z!

Profiteer van onze volgende HR-diensten:

Verzuimverzekering op maat

Naast de personeelsdiensten bieden wij je een verzuimverzekering op maat. Omdat wij de verzekeringen collectief onderbrengen is deze verzekering in alle gevallen een goedkoper alternatief dan je huidige verzuimverzekering.

Jouw voordelen:

Direct besparen?