Contact

Besparen op afvalverwerking in de Horeca

Een efficiënter en goedkoper afvalproces?

Als horecaondernemer produceer je nu eenmaal afval. Een goede partner voor betaalbare en duurzame afvalverwerking is daarbij onmisbaar. Belangrijk is dat je kunt vertrouwen op een leverancier die op de juiste manier je afval verwerkt tegen de meest gunstige tarieven.

Bespaar gemiddeld 20%

Je afvalverwerking is een terugkerende kostenpost die al snel kan oplopen tot honderden euro’s per maand. Procent heeft voor jou namens meer dan 11.000+ deelnemers onderhandeld met diverse afvalverwerkers op prijs en voorwaarden. Hierdoor profiteer je van zeer scherpe afvaltarieven. De gemiddelde besparing via Procent is meer dan 20% op jaarbasis. Wij werken hiervoor met landelijke partners en onderscheiden ons in een goede service tegen de scherpste prijs.

Minimale indexatie

Wij indexeren jaarlijks maximaal 3%. Dit in tegenstelling tot onze concurrenten die jaarlijks, en soms zelfs halfjaarlijks, meer dan 7% verhogen. Procent regelt dus niet éénmalig, maar jaar in jaar uit de beste tarieven voor jou. Hoe langer je klant bent, hoe voordeliger het wordt ten opzichte van andere partijen.

Volledige ontzorging

Procent ontzorgt je niet alléén op het gebied van restafval, glas, papier en karton, maar biedt ook mogelijkheden om duurzaam te werken door bijvoorbeeld swill (etensresten) te scheiden. Ook ontzorgt Procent je door jaarlijks, of als nodig meerdere malen per jaar, je vetput te legen tegen het meest concurrerende tarief. In sommige gevallen kun je bij je huidige afvalverwerker blijven, maar wel van onze tarieven en voorwaarden gebruik maken, waardoor je toch kunt besparen. Tot slot bieden wij contractontbinding om je te ontzorgen bij een faillissement.

Vrijblijvende besparingsanalyse

Je bent vaak gewend op een bepaalde manier je afval te verwerken, maar dat wil niet zeggen dat dit de meest efficiënte en kostenbesparende manier is. Een goede inventarisatie van jouw afvalstromen, ledigingsfrequenties en grootte van je containers zorgt vaak voor een nóg veel grotere kostenbesparingen dan de besparing op het tarief alléén. Ben je benieuwd of je afvalproces efficiënter en goedkoper kan? Bel dan voor een besparingscheck naar 0357370206 of stuur een e-mail naar  support@procent.com

Jouw voordelen

Procent staat geregistreerd op de landelijke VIHB-lijst.

Direct besparen?