Contact

Besparen op energie in de Horeca

Kosteloos een energiescan laten uitvoeren?

Wil je exact weten wat je kunt besparen op de inkoop van je energie? Procent maakt gratis en vrijblijvend een besparingsanalyse voor jouw bedrijf. Diverse factoren zijn van invloed op de energieprijs, waaronder het inkoopmoment. Procent werkt met energie-analisten die zich volledig bezighouden met de inkoop van energie en precies weten wat het juiste inkoopmoment is. Wij kopen de energie direct in op de APX (energiebeurs) en houden continu de energiemarkt in de gaten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij jaar in jaar uit profiteert van de meest gunstige tarieven. Loopt je energiecollectief (bijna) af? Dan brengen wij je uiteraard op de hoogte. Procent is een geverifieerd intermediair (www.cire-register.nl).

Waar kun jij op rekenen bij Procent?

1. Vrijblijvende Energiescan

Met de gratis en vrijblijvende Energiescan weet je hoeveel je exact kunt besparen op je energiekosten. De besparingsanalyse presenteren wij aan jou persoonlijk zodat je weet waar je aan toe bent. Kies je voor het collectieve voordeel? Dan zorgt Procent voor een vloeiende overstap. We kunnen, indien nodig, je huidige overeenkomst opzeggen en nemen je al het werk uit handen.

2. Lagere energietarieven

Gunstigere voorwaarden, betere service en lagere prijzen. Dat is de belofte die wij doen. Wij houden continu de energiemarkt in de gaten om tegen gunstige tarieven in te kopen. Wij ontzorgen jou volledig. Zo bespaar je tijd en profiteer je structureel van de scherpste energietarieven. Jaar in jaar uit!

3. Vast aanspreekpunt voor al je energievragen

Bij Procent Energie zijn je energiezaken in goede handen, via één aanspreekpunt. Wij kunnen bijvoorbeeld je jaarafrekening controleren, voorschotbedragen wijzigen, facturen controleren en antwoord geven op al je andere energievragen.

4. Een tool die je helpt bij je informatieplicht energiebesparing

Verbruik je meer dan 50.000 kWh elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar? Sinds 1 juli 2019 ben je vanuit de overheid verplicht om je eens in de vier jaar te registreren bij het eLoket Informatieplicht Energiebesparing. Procent ontwikkelde specifiek voor de horeca een tool voor het indienen van deze complexe registratie.

Voordelen van de tool:

Voldoe zo snel mogelijk aan je registratieplicht! Anders loop je het risico dat je vanuit de overheid een boete opgelegd krijgt.
Start vandaag nog met het invullen van de maatregelenlijst of neem hier contact op met Procent.

5. Teruggave energiebelasting

Als je te veel energiebelasting hebt betaald, omdat er op één adres meerdere meters/aansluitingen zijn, kun je de te veel betaalde belasting tot 5 jaar terugvragen. Om dit zelf te regelen moet je de markt en regelgeving goed kennen. Bovendien kost het veel tijd. Procent kent de regelgeving en de weg goed. Hierdoor berekenen we op welk bedrag je recht hebt en zorgen voor de uitbetaling. Alles op basis van no cure no pay.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor belastingteruggave en om welk bedrag het gaat? Laat hier gegevens achter en we nemen contact met je op.

6. Korting op meetdiensten

Wist je dat de tarieven op meetdiensten verschillen en dat je zelf kunt kiezen wie je meetdiensten verricht? Wij berekenen voor je wat je kunt besparen op je meetdiensten, geheel vrijblijvend. Let op: dit is alleen van toepassing als je een grootverbruikaansluiting hebt.

Wil je weten wat je kunt besparen op meetdiensten? Laat hier gegevens achter en we nemen direct persoonlijk contact op.

Jouw voordelen

Inloggen energieportaal