Contact

Klachtenprocedure

Voldoen onze producten of diensten niet aan jouw verwachting? Laat het ons weten, dan zoeken we samen een passende oplossing.

Ons doel is om een uitstekende service te bieden aan al onze Leden. Graag willen wij benadrukken dat wij iedere melding, schriftelijk of telefonisch, waaruit blijkt dat niet aan jouw verwachting is voldaan, zeer serieus nemen.

Wij raden je aan om eerst contact (telefonisch of per e-mail) op te nemen met jouw contactpersoon binnen Procent om de situatie te bespreken waarover je niet tevreden bent. Je kunt echter ook direct jouw klacht aan ons voorleggen bij de Afdeling Support. Je kunt dit op de volgende wijzen aan ons doorgeven:

Per post:
Procent
T.a.v. Afdeling Support
Javalaan 7B
3742 CN Baarn

Per e-mail:  support@procent.com

Per telefoon:  +31 35 737 0206

Wij verzoeken je om naast jouw klacht ook altijd de naam van jouw onderneming, het bijbehorende adres, e-mailadres en telefoonnummer aan ons door te geven, inclusief jouw eigen naam.

Wat kunt u van ons verwachten?

Na ontvangst van jouw klacht, mag je van ons een bevestiging van ontvangst verwachten. Wij streven ernaar om je vervolgens binnen 3 werkdagen te contacteren om jouw klacht inhoudelijk te bespreken en te behandelen. Blijkt deze termijn niet haalbaar dan word je hierover tijdig geïnformeerd met vermelding van reden van de vertraging en de termijn waarbinnen wel inhoudelijk zal worden gereageerd.

 

Direct besparen?