Contact

Procent Energie Tool

Direct naar de Energie Tool

Welkom bij de Procent Energie tool: eenvoudig en betaalbaar voldoen aan de Informatieplicht energiebesparing!

Verbruikt uw bedrijf meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar? U bent alleen dan verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder. Sinds 1 juli 2019 dient u zich eens in de vier jaar te registreren bij het eLoket Informatieplicht Energiebesparing van de overheid.

Deze online tool is een hulpmiddel bij het invullen van het eLoket voor de informatieplicht energiebesparing. De tool bepaalt door middel van eenvoudige vragen in welke mate u aan de erkende maatregelen voor Hotels en Restaurants voldoet en stelt u in staat om zonder eHerkenning en inlog in het eLoket van het RVO te voldoen aan je informatieplicht.

Kosten
De kosten voor het gebruik van de app en indiening van de maatregelenlijst bij het eLoket van het RVO bedragen € 249,- en dienen aan het einde van de vragenlijst te worden voldaan. De informatieplicht geldt per locatie. Wanneer u meerdere locaties wilt registreren, dan komt u in aanmerking voor een gereduceerd tarief. Neem contact op via de e-mail support@procent.com of telefonisch via 035 7370206. Is de betaling geslaagd, dan ontvangt u een bevestigingsmail met daarbij de factuur en een overzicht van de maatregelen die voor u bij het eLoket zullen worden ingediend. Zodra wij u de bevestiging van het RVO toesturen, is uw registratie ingediend.

Belangrijk


Naar de Energie Tool

 

Direct besparen?