Contact

Referenties Capra Nera

Café Wester
“Wat een geweldige Fairtrade/ Biologische koffie. De kosten per kilo zijn flink omlaag gegaan en de kwaliteit is verbeterd. Wij gebruiken Capra Nera in combinatie met een la Marzocco via Selecta. Ook het servies ziet er top uit. Capra Nera is echt een aanrader.”

Zandfoort aan de Eem
“CAPRA NERA , een prachtige koffie.
Procent heeft als inkooporganisatie een fantastische stap genomen met het ontwikkelen van een eigen koffiebrand voor haar leden.
De smaak is diep, rond en toch breed toegankelijk. Hou je van een specifiekere smaak dan is daar ook nog keuze in.
Voor mijn bedrijf Zandfoort aan de Eem in Amersfoort ben ik blij verrast met het merk, de klassieke uitstraling en ook nog een fabelachtige prijs! Eén van de beste voorbeelden om aangesloten te zijn bij Procent.”
– André van Gelderen

Ramada Scheveningen
“Wij gebruiken CAPRA NERA nu al ongeveer 3 maanden en iedereen is er heel erg blij mee!”
– Aletta Kapeloni

de Bles Horeca
“Min of meer uit het niets kwam Procent met een opmerkelijk koffie-aanbod. Daar las ik over in de nieuwsbrief en raakte geïnteresseerd. Na het kenbaar maken van mijn interesse ging het snel. Procent kwam samen met CAPRA NERA op visite voor tekst en uitleg en een koffiesmaaktest die uiteraard niet kon ontbreken. Wat bleek, er was geen verschil te proeven met de koffie van de oude leverancier. Waarom dan toch overstappen? Omdat we nooit een onvertogen woord hebben gehoord over onze koffie, die hetzelfde bleef, maar de prijs maar liefst 56% lager lag. Vergelijkbare smaak, vergelijkbare kwaliteit, maar een heel veel gunstigere prijsstelling. We zouden wel gek zijn om niet over te stappen. Inmiddels draaien we enige weken met CAPRA NERA en de overgang is naadloos verlopen. Wat ons betreft nog geen moment spijt.”
– Jeroen de Gier

Ook op zoek naar een unieke koffie of een nieuwe koffiemachine waarbij prijs en kwaliteit je versteld doen staan?
Klik hier voor meer informatie.

 

Capra Nera blends

Direct besparen?