Contact
Naar alle partners

McCain Foods Holland

McCain en CêlaVíta; samen de totaal leverancier voor uw aardappelproducten. Of dit nu diepvries, gekoeld, frites of overige aardappelproducten zijn. Maak het verschil ten opzichte van uw concurrentie met uw keuze en laat u daarbij adviseren door onze rayon managers.

Koptekst

McCain Foods Holland is onderdeel van het in 1957 in Florenceville Canada opgerichte McCain Foods Ltd. Dit bedrijf is verder uitgegroeid tot een mondiale speler en marktleider op het gebied van aardappelproducten. Ook in Nederland heeft McCain een sterke positie in de horecamarkt. Eerst alleen met diepvries frites, maar nu ook met diverse gekoelde opties. McCain onderscheid zich door de hoge constante kwaliteit en focus op rendement en onderscheidend vermogen.

Alinea

Frites bijvoorbeeld, maakt vaak ca. 50% uit van een compleet gerecht. Dus verdient zeker uw aandacht en moet niet als ‘sluitpost’ dienen. U kunt zich met een juiste keuze en variatie juist zeer positief onderscheiden. En daardoor mooiere recensies krijgen op één van de vele sites. En dat levert u weer extra gasten op. Dus maak het verschil!
Onze rayon managers willen u graag helpen met uw keuze en u ook verder informeren over de vele voordelen van onze producten voor uw zaak en voor uw gasten. Samen komen we vaak op de beste mogelijkheden voor uw zaak! Dit is dan niet alleen het product, maar ook de presentatie.

En door uw deal met Procent/HorecaPact krijgt u ook een bypass voor elke kilogram McCain en/of CêlaVíta producten die u verwerkt.

Kijk ook eens op de site van
www.mccain-foodservice.nl of www.celavitafoodservice.nl

McCainCélaVîta